Friptura din carne frageda de porc cu bere la cuptor

Postat de momo121 in Porc
14 Mar 2016 | 6177 vizualizari
Friptura din carne frageda de porc cu bere la cuptor

O friptura tare buna, din carne slaba, frageda si satioasa! Pentru un pranz de duminica sau cu musafiri la masa este numai buna si nu necesita multa munca! :)

Ingrediente

  • 15 bucati de muschiulet de porc (extras din pulpa din fata a piciorului)
  • condimente: sare, piper, boia dulce/iute, busuioc uscat, usturoi granule
  • sos de soia
  • ulei
  • 1 cana cu bere

Mod de preparare

       Muschiuletii ii spalam bine in apa rece, ii crestam putin din loc in loc, apoi ii transferam intr-un lighean/bol unde ii condimentam dupa gust cu sare, piper, boia, usturoi granule, busuoic si sosul de soia. Amestecam bine cu mana dupa care rasturnam berea. Lasam marinata la frigider cca.1 ora.
       Intr-o tava yena cu capac am pus ulei, apoi am asezat muschiuletii de porc si sosul ramas in lighean ( daca considerati ca este putin sos mai puteti pune putina apa).
       Bagam tava la cuptor pentru cca. 40 minute cu capac si fara capac pana scade tot sosul din tava, iar carnea s-a rumenit frumos.
Servim cu salata de varza si/sau o garnitura!
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura din carne frageda de porc cu bere la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Muschiulet de porc rulat

Postat de GeorgianaGrigorescu

Muschiulet de porc rulat

Taiem muschiuletul de porc astfel incat sa obtinem o fasie mai subtire si intreaga. Batem carnea pe ambele parti.Tocam marunt rosia si ardeiul,zdrobim cateii de usturoi apoi ii tocam mai...

Citeste continuarea

Tocana de porc

Postat de Constelatialeu

Tocana de porc

MAi intai ne pregatim ingredientele, spalam si taiem carnea in bucatele mici. Separat curatam ceapa si o taiem solzisori, curatam gogosarii si ardeii capia, apoi ii taiem bucatele mai mici....

Citeste continuarea

Comentarii

la 14.03.2016, 15:28
O bunatate
la 14.03.2016, 15:28
bun tare
la 14.03.2016, 15:35
Ce bunatate!
la 14.03.2016, 15:46
Bun
la 14.03.2016, 15:59
buna buna

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking