Friptura din pulpa de ied

Postat de panacris in Oaie
15 Apr 2021 | 3799 vizualizari

E prima oară când probăm carnea de ied, ieduță! Chiar e super bună, recunosc mai faină ca și carnea de miel, mai zveltă și fără un miros pregnant! 😉 O recomand cu drag! Noi am achiziționat-o de la prieteni noștri @https://www.facebook.com/tarancutadinromania pe care îi recomand cu încredere! 😉   O rețetă simplă dar tare gustoasă! 

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 15.04.2021, 19:38
Iedutul nu a avut si niste costite ?
la 15.04.2021, 19:42
Aveam ceva de gând cu ele, dar au fost prea micuțe, așa că le-am băgat la ciorbiță urmează și rețetea de ciorbiță așa ușurel
la 15.04.2021, 19:51
Daca nu are mirosul specific, ma bag la o portie!
la 15.04.2021, 19:55
la 15.04.2021, 20:06
Ce apetisantă este!
la 15.04.2021, 22:41
la 15.04.2021, 23:12
la 16.04.2021, 01:25
) Eu stiu din start ca este mai bun ca mielul . Deci dau din coate sa ajung prima ))
la 16.04.2021, 07:01
Dacă este ca mielul, îmi place...!
la 16.04.2021, 16:07
la 16.04.2021, 20:42
Arata bine si imi place cum s-a rumenit!
la 17.04.2021, 11:03
Gustoasa!
la 17.04.2021, 20:41
buna tare cred
la 19.04.2021, 17:04
Si noi preferam iedutul , este si ami moale si nu este atat de grasa
la 14.05.2021, 09:42
Foarte gustoasa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking