Friptura frageda de vitel

Postat de merisor67 in Vita
26 Ian 2013 | 30436 vizualizari

Am spus frageda pentru ca am facut-o in asa fel incat se sfarma si ti se topeste in gura. Am tinut-o la macerat de pe o zi pe alta.

Inapoi la reteta

Comentarii (46)

la 26.01.2013, 18:21
Baietii mei o prefera celei de porc, noi invers
Muah, laura
la 26.01.2013, 18:22
la 26.01.2013, 18:29
la 26.01.2013, 18:31
ce buna trebuie sa fie!
la 26.01.2013, 18:32
Kuki
Delia
la 26.01.2013, 19:13
Vai Merisor, ce zgarcita ai fost la cartofi! Dar imi placi asa cum esti!
la 26.01.2013, 19:16
vin la masa
la 26.01.2013, 19:17
Rumenita cum imi place!
la 26.01.2013, 19:25
la 26.01.2013, 19:25
Buni sunt si cartofi, dar n-au mai avut loc reteta e pentru friptura
la 26.01.2013, 19:26
Lau, vino
la 26.01.2013, 19:26
Rocsi, ma bucur ca-ti place!
la 26.01.2013, 19:26
Motan
la 26.01.2013, 20:06
imi imaginez io acu ce frageda si buna ti-a iesit
la 26.01.2013, 20:11
Crisule

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking