Friptura la cuptor cu ceapa, cascaval si garnitura de orez
Postat de momo121 in Porc 3 Oct 2014 | 4311 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (14)
la 03.10.2014, 13:58
Daniela interesanta ,, miscarea '' cu maioneza .Poti sa-mi spui ce rol are si cum influenteaza textura carniisau a cascavalului ??
la 03.10.2014, 14:15
Ce pot spune, acum, că n-am mâncat de prânz, decât că merg să mănânc, că uite, aceste "legume" la cuptor mi-ai provocat o şi mai mare foame.
la 03.10.2014, 14:40
Mihaela, multumesc de apreciere . Maioneza inmoaie carnea sa nu fie tare,iar in combinatie cu ceapa si cascavalul este nemaiponenita. Tot gustul bun ii da ceapa. Am incercat sa inlocuiesc snitelele obisnuite cu ceva diferit si mai sanatos. Sunt foarte incantata, noua ne place!
la 03.10.2014, 14:41
Cu drag, Padre!
la 03.10.2014, 14:42
Deyutzky
la 03.10.2014, 14:47
la 03.10.2014, 15:00
o bunatate
la 03.10.2014, 18:51
Eu as vres numsi friptura fara cascaval
la 07.10.2014, 06:18
COMENTEAZA