Ingrediente
- In functie de cat sunteti la masa, cantitatile sunt variabile
- ceafa de porc proaspata, condimentata cu condimente Kotany
- muschiulet de porc afumat - afumatarea de la soacra...
- carnati de casa afumati
- coaste pe porc afumate
Mod de preparare
Condimentam ceafa de porc proaspata cu condimente Kotany si o lasam vreo 2 ore. Portionam afumaturile si apoi le asezam intr-o tava. Pe la orele 22, dam drumul la cuptor, cu focul domol, noi ne vedem de petrecere si friptura se face numai buna de pus la masa, la trecerea dintre ani. Servim cu diverse garnituri gen piure, cartofi natur si musai cu muraturi si-o mamaliga langa...
La multi ani !
PS. Urmeaza si poza finala, daca mai apucam sa o facem....
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura pentru trecerea dintre ani" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|