Ingrediente
- 1 bucata 150 grame muschi de vita
- ulei de masline
- sare/piper
- 1 catel usturoi
- putin unt
- crengute de cimbru, rozmarin sau oregano
Mod de preparare
Se aduce bucata de carne la temperatura camerei. Se unge carnea cu ulei si se presara generos cu sare si piper. Se incalzeste o tigaie antiaderenta la foc mare si se adauga putin ulei.
Se adauga bucata de carne in tigaie. Se intoarce dupa un minut. Se unge cu usturoi pe partea expusa. Se intoarce dupa un minut. Se unge cu putin unt. Se intoarce dupa 1 minut. Se unge cu grasimea din tigaie folosind crengutele de cimbru.
Se scoate pe o farfurie. Se lasa la odihnit 2 minute. Se feliaza si se transfera pe un platou.
Se adauga putin ulei de masline peste sosurile care au rezultat in farfurie, se amesteca si se adauga peste friptura.
Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura perfecta" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|