Frittata ca la ţară

Postat de portiadelumina in Aperitive / Garnituri
6 Mai 2014 | 5098 vizualizari

Ştiu că în general pe un site culinar reţetele prezentate sunt ca din revistă, ceea ce mi se pare firesc, cu atât mai mult cu cât sunt destul de mulţi cei care ştiu să facă din gătit o artă. Eu mă număr în rândul celorlalţi, adică a celor care artistic se bucură de plăcerea de a mânca, inclusiv lucrurile simple, cele care sunt gătite în mai toate bucătăriile încă din cele mai vechi timpuri. Ştiţi, adică sigur ştiţi, că sunt momente când vii acasă şi, fără să te mai gândeşti la calorii, la regim ori la nu mai ştiu ce regulă de conduită culinară, trânteşti în tigaie o mână de cartofi pe care-i prăjeşti şi pe care-i combini cu alte ingrediente gustoase, numai bune pentru potolit foamea într-un prânz de primăvară-vară.

Inapoi la reteta

Comentarii (75)

la 06.05.2014, 20:56
Mulţumesc, Rocsi!
la 06.05.2014, 20:57
Simona, da, a fost o experienţă ce a încântat papilele gustative, chiar dacă, aşa cum vezi, lentila aparatului nu a prins şi savoarea. Mulţumesc!
la 07.05.2014, 11:03
Ca la tara e cea mai buna!
la 07.05.2014, 13:13
vaaai de mine! ne-ati terminat, Padre! ))
cod de bale, cod de bale ))
la 12.05.2014, 06:46
Heeeei,nici macar miros de mancare gatita de Padre nu mi-ati lasat si mie!?!???
la 12.05.2014, 07:11
Alina, da, că aşa m-am făcut mare.
la 12.05.2014, 07:11
Laura
la 12.05.2014, 07:12
Claudia, nu cred că s-a înghesuit careva, că toată lumea e la dietă.
la 12.05.2014, 16:22
" Dar, pentru literatura culinară, încă nestricată de cuvinte nepotrivite" )))))))
Padre,ai mai avut vreme de literatura langa bunaciunea asta? ))))
Bag seama ca ti-a fost cam frica ca te alunga de pe site ))))))
la 12.05.2014, 16:41
Die, văd că tu ai citit şi ce am scris, că de obicei aici lumea se uită doar la poze, fără să vadă reţeta. Ei, cum eu la poze nu-s priceput, corectez cu scrisul, chit că stric uneori bucătăria cu vorba mea multă.
Mie frică?
la 13.05.2014, 21:30
Da,eu mai fac lucruri la care nu te astepti
Daca nu ti-e frica,m-am linistit,ca venisem sa te consolez ))))))
la 15.05.2014, 19:43
foarte frumos reteta si foarte frumos scris , as manca la orice ora mai ales cu carnaciori romanesti, la asa bunatate caloriile nu conteaza
la 15.05.2014, 20:10
Silvia, după cum cred că ai văzut, eu sunt nebucătarul site-ului, , ceea ce nu mă opreşte în a veni aici cu câte un cuvânt bun, vesel deseori şi, pentru a nu ieşi din specificul paginii, chiar cu câte o reţetă din asta, ca de la ţară, cum deseori spun eu.
Mulţumesc pentru trecerea prin bomba mea calorică.
la 23.05.2014, 17:16
Tare buna
la 27.08.2014, 13:53

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking