Ingrediente
- 4 oua,
- 50 g paste (eu am folosit fusilli),
- 1/2 praz (nu am avut, am pus 1/2 ceapa),
- 50 g ciuperci (am avut ciuperci conservate, dar am folosit si ciuperci proaspete, cu alta ocazie),
- 2 ardei,
- 100 g cascaval,
- 50 ml lapte,
- sare, piper.
Mod de preparare
Scurgem ciupercile din conserva si le trecem printr-un jet de apa rece (sau taiem felii ciupercile proaspete); taiem ardeiul, cubulete. Taiem prazul rondele (in cazul meu, ceapa, am tocat-o bucati ceva mai maricele). Radem cascavalul, pe razatoarea cu ochiuri mici. Fierbem pastele, in apa sarata, conform indicatiilor de pe ambalaj si le scurgem.
Batem ouale, cu sarea, piperul, si cu laptele.
Amestecam ouale batute cu restul ingredientelor si turnam amestecul intr-o tava unsa cu unt (vas termoizolant, forme individuale, etc).
Coacem pana se rumeneste deasupra (cca 30 de minute).
Daca ti-a placut reteta noastra "Frittata cu paste si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
|