Frittata fina cu legume de vara

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
4 Iun 2014 | 4336 vizualizari

I-am spus frittata fina pentru ca de obicei frittata italiana are o grosime de 2-4 cm cu multe legume sau cartofi care se poate taia cu usurinta in patrate mari. Eu am facut aceasta mica frittata din doar 2 oua si am incercat sa respect principiile Montignac deci fara cartofi ….a iesit o minunatie pufoasa si legera , de atunci am mai repetat reteta de cateva ori .

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 05.06.2014, 05:43
Ce-mi place cand vad asa simfonie de culori in farfurie
la 05.06.2014, 13:46
Vai cat de bine arata, ce culori!
la 10.06.2014, 16:10
Ma ispitesti Daca din greseala servesc ceva de dieta ))
la 30.12.2014, 10:43

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking