Frittata fina cu legume de vara

Postat de Sylvia in Aperitive / Garnituri
4 Iun 2014 | 4344 vizualizari

I-am spus frittata fina pentru ca de obicei frittata italiana are o grosime de 2-4 cm cu multe legume sau cartofi care se poate taia cu usurinta in patrate mari. Eu am facut aceasta mica frittata din doar 2 oua si am incercat sa respect principiile Montignac deci fara cartofi ….a iesit o minunatie pufoasa si legera , de atunci am mai repetat reteta de cateva ori .

Inapoi la reteta

Comentarii (19)

la 04.06.2014, 11:43
buna buna
la 04.06.2014, 11:44
ce bine arata , si ce aroma trebuie sa aiba , o idee pentru micul dejun de weekend
la 04.06.2014, 11:55
super buna!!1
la 04.06.2014, 12:12
o fac in zeci de combinatii ma bucur ca va place
la 04.06.2014, 12:55
tocmai am mancat un brunch la fel mersi de idee
la 04.06.2014, 13:21
la 04.06.2014, 13:42
Foarte fain arata!
la 04.06.2014, 13:49
Cris sa iti fie de bine
la 04.06.2014, 13:49
mie ce imi mai place f tare la brunch sunt tartinele calde cu branza felii de paine intregrala cu cascaval bagate la cuptor sub grill 2-5 minute si apoi cu rosii si busuioc
la 04.06.2014, 14:21
foarte bun si arata bine rau
la 04.06.2014, 15:00
Si noua ne place frittata
la 04.06.2014, 18:00
la 04.06.2014, 19:16
Ce bine arata
la 04.06.2014, 19:24
si mie imi place
la 04.06.2014, 20:42

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking