Frunze de vita conservate

Postat de ianculubita in Conserve
4 Iun 2011 | 8459 vizualizari

A cum este timpul frunzelor sa fie conservate dupa metoda fiecaruia;eu le-am incercat pe toate,nu am fost multumita si am ramas doar la 2retete

Inapoi la reteta

Comentarii (15)

la 04.06.2011, 14:46
Tot mi-e teama sa incerc reteta asta, desi stiu multe persoane care pastreaza asa vita de vie.
Pentru ca in saramura nu am dat gres niciodata si sunt si foarte gustoase frunzele, cred ca tot la reteta mea raman si anul asta.... http://www.bucataras.ro/retete/vita-de-vie-pregatita-pentru-iarna-7709.html
la 04.06.2011, 15:06
la 04.06.2011, 15:20
Asa cum am spus,fiecare le pune dupa metoda proprie;eu am pus la saramura,si sau erau prea sarate,sau aveau mucegai si un miros aparte,asa ca pentru cate sarmalute fac iarna cu vita,imi sunt suficiente cateca zeci de frunze de pe piata,puse la congelator.
la 04.06.2011, 15:32
la 04.06.2011, 17:37
o adevarata gospodina
la 04.06.2011, 23:11
Grozava idee....cum le scoti din sticla?
la 04.06.2011, 23:33
grozav
la 05.06.2011, 18:55
Si eu tot asa le pun la sticle de plastic bine stranse cu dopul..dar am si eu o intrebare..de ce puneti cu cateva zile inainte sticlele la congelator?
la 05.06.2011, 21:08
Scuzati-mi intarzierea la raspuns(am fost si eu putin la plimbare)
1.sticla o pun la congelator pentru ca frunzele devin mai fragede
2.desfaci dopul,apoi tai sticla(nu o tai cu dopul strans pentru ca are presiune)
la 05.06.2011, 21:14
Ina draga mea,acum stiu unde greseam eu;tot la fel procedam,dar solutia era rece si tot nefiarta puneam peste frunze;deh,tinerete,nimeni nu s-a nascut invatat,dar nu eu am gresit,ci persoana care mi-a dat reteta
la 06.06.2011, 19:20
Uite, am sa incerc totusi, metoda dvs. Azi am fost si-am adunat de la mama frunze, pentru ca ea are vie ruseasca ( cu frunza frageda ) . Incep sa le pun, urati-mi bafta ...
la 07.06.2011, 09:09
Bafta Ina,sa-mi spui cum te-ai descurcat si cate frunze ai pus in sticla
la 11.06.2011, 15:47
si eu tot in congelator le pastrez interesanta ideea cu sticla
la 26.06.2011, 11:45
La mine nu are presiune sticla...iar pentru fragezime..doar le scufund si le scot in apa oparita!
la 26.06.2011, 14:18
foarte bine,dar sunt curioasa de ce nu are presiune sticla??pentru ca asa trebuie;frunzele nu sunt patate??cand le scoti

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking