Frunze de vita conservate

Postat de ianculubita in Conserve
4 Iun 2011 | 8436 vizualizari
Frunze de vita conservate

A cum este timpul frunzelor sa fie conservate dupa metoda fiecaruia;eu le-am incercat pe toate,nu am fost multumita si am ramas doar la 2retete

Ingrediente

  • frunze de vita

Mod de preparare

Prima reteta este pentru casa;de cum apar frunzele pe piata,cumpar multe,le pun in pungi si le bag la congelator;

A doua reteta este pentru fete;

in sticle de plastic de diferite marimi,cu conditia sa fie uscate,introduc in ele cate 5-10 frunze infasurate;dupa ce am umplut sticlele,pun dopurile si le dau in camara;un sfat pentru cine foloseste aceasta metoda: cand va hotarati sa faceti sarmalute,puneti sticla cu frunze in congelator cu 1-2 zile inainte; dupa oparire,frunzele vor fi mai fragede

Daca ti-a placut reteta noastra "Frunze de vita conservate" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (15)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Sarmale in frunze de vita de vie

Postat de MotanLaOale

Sarmale in frunze de vita de vie

Intr-un castron se amesteca carnea cu ceapa tocata marunt, orezul spalat si scurs, pasta de tomate, condimente si se amesteca bine. Frunzele de vita de vie se lasa la dezghetat. Se ia o...

Citeste continuarea

Sarmale in frunze de vita-de-vie (2)

Postat de Ina

Sarmale in frunze de vita-de-vie (2)

       Ceapa si morcovul tocate marunt se calesc in putin ulei pana devin aurii. Adaugam o cescuta cu apa ,  3-4 linguri cu  pasta de tomate  si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.06.2011, 14:46
Tot mi-e teama sa incerc reteta asta, desi stiu multe persoane care pastreaza asa vita de vie.
Pentru ca in saramura nu am dat gres niciodata si sunt si foarte gustoase frunzele, cred ca tot la reteta mea raman si anul asta.... http://www.bucataras.ro/retete/vita-de-vie-pregatita-pentru-iarna-7709.html
la 04.06.2011, 15:06
la 04.06.2011, 15:20
Asa cum am spus,fiecare le pune dupa metoda proprie;eu am pus la saramura,si sau erau prea sarate,sau aveau mucegai si un miros aparte,asa ca pentru cate sarmalute fac iarna cu vita,imi sunt suficiente cateca zeci de frunze de pe piata,puse la congelator.
la 04.06.2011, 15:32
la 04.06.2011, 17:37
o adevarata gospodina

Vezi toate comentariile (15)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking