Fudulii de vițel cu sos de vin și pesto

Postat de panacris in Cook and smile
6 Iun 2013 | 5742 vizualizari

Un fel de mâncare mai controversat, dar totuși gustos! Mulțumesc Ina pentru inspirație! :-*

Inapoi la reteta

Comentarii (29)

la 06.06.2013, 22:02
Hmmmmmm
la 06.06.2013, 22:02
Ce frumos arata cu pesto!
la 06.06.2013, 22:02
Dia )
la 06.06.2013, 22:03
Erau bune si cu mujdei
la 06.06.2013, 22:03
Da daaaaaaa frumoase,ne uitam la ele si ne vedem de treaba
la 06.06.2013, 22:05
Dia, dacă nu citești titlul, parcă ai gusta Sincer chiar nu miros a nimic, cu ocazia asta am mâncat și eu cărniță că de vreo 3 săptămâni, numai am mirosit-o Soțul meu, spune că au textura ciupercilor
la 06.06.2013, 22:05
la 06.06.2013, 22:05
Nu am mincat niciodata fudulii...dar nu e tirziu!!!
la 06.06.2013, 22:06
barbati au voie sa manince :
la 06.06.2013, 22:07
nu am mancat pana acum, dar cum am spus si la reteta Inei: nu m-as da in laturi
la 06.06.2013, 22:08
Nu as manca, insa imi place cum le-ai prezentat!
la 06.06.2013, 22:13
Fetelor, sincer și eu am fost inițial reticientă, dar am trecut peste prejudecăți , am gustat, mi-a plăcut și am preparat deja a doua oară
la 06.06.2013, 22:14
Ce iti este si cu fudulia asta,a ajuns sa fie si delicatese....
la 06.06.2013, 22:15
la 06.06.2013, 22:26
eu raman ....reticenta

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking