Ingrediente
- 2 cani fulgi de ovaz
- 600 ml apa
- 150 ml lapte
- 1 lingurita miere
- 1 lingurita scortisoara
- 1 mar feliat
- 1 varf lingurita de sare
- 20 gr stafide
Mod de preparare
Spalam si feliem marul, fara a-l decoji, doar inlaturam cotorul.
Punem fulgii de ovaz in recipientul multicookerului.
Adaugam stafidele spalate, merele feliate, sarea si scortisoara si le amestecam.
Punem apa peste ingrediente, conectam aparatul la sursa de curent si setam programul STEW pentru 20 de minute.
Inchidem capacul si apasam butonul START.
Intre timp incalzim putin laptele, pe foc si diluam mierea in el.
Cu 5 minute inainte de expirarea timpului, adaugam laptele si omogenizam.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fulgi de ovaz cu mere si scortisoara, la Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (29)
|