Fursecuri ciupercute

Postat de sufletista in Dulciuri
29 Ian 2015 | 3020 vizualizari
Fursecuri ciupercute

Ingrediente

  • 200 g unt
  • 2 linguri untura
  • 2 oua
  • 100 g nuca macinata
  • 1 praf de copt
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
  • 1 praf de sare
  • 500 g faina
  • 2 lingurite cacao
  • 1 lingurita zahar
  • 1 capac de sticla

Mod de preparare

Intr-un bol mixam untul cu zaharul,adaugam ouale untura,esenta de vanilie si mixam pana ce se incorporeaza. 

Amestecam faina cu praful de copt,coaja de portocala,nuca macinata si adaugam treptat peste crema de unt.

Framantam un aluat omogen care il vom inveli in folie alimentara si dam la rece 30 min.

Rupem cate o bucata de aluat si formam bilute.

Amestecam cacaua cu zaharul si cu ajutorul unui capac care il vom trece prin cacao ii vom face forma ciuperci.

Rupem alta bucata de aluat pentru a forma tulpina.

Se aseaza in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul incalzit cca 15-20 min.

Se pudreaza cu zahar pudra cand sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri ciupercute" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (14)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert fursecuri ciupercute

Postat de gaby_d

Desert fursecuri ciupercute

Mixati untul/margarina impreuna cu zaharul pana devine spumos/spumoasa. Adaugati treptat faina mixand la inceput, iar cand devine mai gros aluatul framantati cu mana. Adaugati faina doar daca...

Citeste continuarea

Desert fursecuri ciupercute

Postat de antici_gabytza

Desert fursecuri ciupercute

Mixam margarina cu zaharul pana se topeste zaharul. Adaugam faina si incepem sa framantam pana rezulta un aluat elastic. Eu l-am dat la rece cca 15 min. Tapetam masa de lucru cu faina, dupa care...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.01.2015, 12:30
la 29.01.2015, 12:33
super bune
la 29.01.2015, 12:36
bune
la 29.01.2015, 12:43
vai ce as manca vreo 10 ) am uitat sa spun ca sunt la dieta
la 29.01.2015, 12:48

Vezi toate comentariile (14)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking