Fursecuri cu banane si cocos

Postat de gurita_ta2005 in Dulciuri
26 Mar 2015 | 4004 vizualizari
Fursecuri cu banane si cocos

O reteta vazuta pe internet,foarte simpla din 3 ingrediente.Sunt bune dar cred ca mai lipseste cate ceva dupa parerea mea,ar trebui imbunatatita reteta.

Ingrediente

  • 2 banane coapte
  • 2 albusuri de ou
  • cocos cat cuprinde
  • esenta de vanilie(optional)
  • 1 praf de sare

Mod de preparare

Albusurile se bat cu un praf de sare pana devin spuma.

Bananele se curata de coaja,cu o furculita se piseaza si se adauga peste albusurile batute spuma.

Se amesteca cu o spatula,se adauga esenta de vanilie si se pune putin cate putin nuca de cocos.

Compozitia nu trebuie sa fie foarte tare,dar nici foarte moale.

Intr-o tava se pune hartie de copt,iar cu o lingura se ia din compozitie si se pun usor in tava.

Se da la cuptor pentru circa 10 minute,se face testul cu scobitoarea.

Dupa parerea mea ar fi mers in plus si putina coaja de lamaie si un pliculet de zahar vanilat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu banane si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (57)
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia

Retete similare

Fursecuri cu banane

Postat de sufletista

Fursecuri cu banane

Intr-un bol mixam margarina cu zaharul,adaugam oul si mixam pana ce se omogenizeaza,adaugam praful de sare,zeama de lamaie,esenta,bicarbonatul,banan pisata si amestecam pana ce se omogenizeaza,...

Citeste continuarea

Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane

Postat de privatelaura

Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane

Intr-un castron, punem bananele, ouale si untul. Mixam intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam faina de migdale, nuca de cocos, fulgii de ovaz, cacaoa...

Citeste continuarea

Comentarii

la 26.03.2015, 13:51
Ce faine!
la 26.03.2015, 13:52
mery
la 26.03.2015, 13:55
la 26.03.2015, 13:57
roxana
la 26.03.2015, 13:58
sa-mi dai si mie

Vezi toate comentariile (57)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking