Fursecuri cu cacao si banane

Postat de timea in Dulciuri
8 Dec 2014 | 4803 vizualizari
Fursecuri cu cacao si banane

Mos Nicolae trebuia asteptat asa cum se cuvine si eu zic ca aceste fursecuri au fost categoric pe placul lui :)

Ingrediente

  • 70 gr unt
  • 1 lingura si jumatate cacao
  • 80 gr zahar pudra
  • 1 banana coapta
  • 1 lingurita praf de copt
  • 2 oua
  • 220 gr faina
  • zahar pudra pentru tavalit fursecurile

Mod de preparare

Intr-un bol amestecam untul topit si racit cu zaharul pudra, cacaua si banana facuta piure.

Adaugam apoi ouale si treptat faina amestecata cu praful de copt.

Copozitia obtinuta o dam la rece minim 3 ore sau pana a doua zi, acoperind vasul cu folie alimentara.

Scoatem de la rece si cu o lingurita luam din compozitie si formam bilute pe care le dam prin zahar pudra.

Bilele cu zahar pudra din abundenta, le asezam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, lasand putin spatiu intre ele.

Dam tava la cuptor timp de 10 minute la 170 de grade.

Nu le lasam mai mult pentru ca ele trebuie sa ramana moi in interior.

Sunt perfecte aceste fursecuri dimineata cu o cana de cafea sau ceai.

Am sa le repet pentru Craciun cu ciocolata si lamaie si am sa va aduc retetele cat mai curand.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu cacao si banane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane

Postat de privatelaura

Fursecuri cu faina de migdale, cacao si banane

Intr-un castron, punem bananele, ouale si untul. Mixam intai la viteza mica, apoi la viteza mare pana obtinem o compozitie omogena. Adaugam faina de migdale, nuca de cocos, fulgii de ovaz, cacaoa...

Citeste continuarea

Biscuiti mentolati, cu crema de fructe

Postat de rhapsody

Biscuiti mentolati, cu crema de fructe

Aluat 1. Preincalzim cuptorul la 180 de grade celsius. 2. Intr-un vas amestecam faina cu zaharul. Incorporam laptele de migdale, uleiul de palmier si esentele si framantam bine. 3....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.12.2014, 21:00
Dragalasele de ele!!
la 08.12.2014, 21:02
Ia banana neamule...
la 08.12.2014, 21:11
Simo , Cleme
la 08.12.2014, 21:17
Ma omori cu fursecurile tale
la 08.12.2014, 21:18
buna buna

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking