Ingrediente
- 3 kaki
- 375 g faina
- 10 g scortisoara
- 300 g zahar
- 170 g unt
- 2 oua
- 1 si1/2 lingurita bicarbonat
- 1 si 1/2 lingurita sare
- 75 g seminte de dovleac
- esenta de rom
- cateva picaturi esenta migdale
Mod de preparare
Dizolvam bicarbonatul in pulpa de kaki. In alt bol, amestecam faina, scortisoara si sarea. Frecam untul cu zaharul, până se topeste acesta din urma, adaugam ouale si pulpa de kaki si mixam. Apoi adaugam esenta de rom si de migdale si amestecam. Incorporam faina si semintele de dovleac. Formam fursecuri cu o lingurita, le asezam,la distanta unele de celelalte intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptorul preîncălzit la 180 C, cca. 15 minute. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu kaki II" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (15)
|