Fursecuri cu nuca de cocos

Postat de Bunica in Dulciuri
2 Noi 2014 | 5206 vizualizari
Fursecuri cu nuca de cocos

Am tot vazut dulciuri preparate cu nuca de cocos.efiind preferata mea ,am zis totusi sa icerc sa o folosesc in prepararea unor fursecuri.Ce a iesit?Fursecuri delicioase,care se topesc in gura.

Ingrediente

  • 250 g. unt
  • 200 g. zahar
  • 100 g. nuca de cocos fulgi
  • 250 g. faina
  • arome
  • 2 galbemusuri
  • 1 plic praf de copt

Mod de preparare

Untul se mixeaza cu zaharul pana la topirea zaharului.

Se adauga galbenusurile mixand in continuare.

Peste aceasta compozitie se pun nuca de cocos,aromele,praful de copt si faina.

Se obtine un aluat cu cunsistenta moale.

Pregatim tava de la aragaz tapetand-o cu hartie de copt.

Punem o parte din compozitie intr-un posh si spritam fursecurile direct in tava de copt.

Dam tava la cuptor pana ceand fursecurile se rumeesc usor.

Furscurile se lasa sa se raceasca putin,apoi se scot den tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (17)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de nuci cu cacao si umplutura de nuci

Postat de panacris

Reteta de nuci cu cacao si umplutura de nuci

Iata cum se prepara Reteta de nuci cu cacao si umplutura de nuci  Untul la temperatura camerei se amestecă cu zahărul pudră, sarea și extractul de vanilie energic până ce se...

Citeste continuarea

Deserturi fursecuri fragede glazurate in ciocolata alba

Postat de anuta

Deserturi fursecuri fragede glazurate in ciocolata alba

Se amesteca untul (sau margarina) aflat la temperatura camerei cu zaharul turnat treptat, esenta, oul si galbenusurile adaugate cate unul. Se amesteca faina cu amidonul si apoi se incorporeaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.11.2014, 12:01
Bune , ar fi bune citeva aici ,ca au o mincare tare naspa
la 02.11.2014, 12:10
Supeeeer aromate!
la 02.11.2014, 12:21
, hmmmmmmmm deja simt gustul lor..
la 02.11.2014, 12:34
Ti-a dat Ina cocos ?
la 02.11.2014, 12:40
Super bune !

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking