Ingrediente
- 200 g. margarina
- 100 g. nuca de cocos (fulgi)
- zeama de la o portocala
- 350 g. faina
- 1 plic praf de copt
- coaja rasa de la o portocala
- 1 plic zahar vanilat
- 100 g. merisoare
Mod de preparare
Mixeaza zaharul cu margarina pana la topirea zaharului.
Adauga zeama de portocala mixand in continuare.
Apoi pe rand nuca de cocos,coaja de portocala,zaharul vanilat,praful de copt si merisorele mixand.
Pune faina intr-un vas de framantat, adauga ingrdientele mixate si framanta pana la omogenizare,obtinand un aluat putin lipicios.
Pregateste tavile cu hartie de copt.
Din aluatul obtinut rupi cu mana aluat,faci bile si le asezi in tava ,lasand 2 cm. distanta intre ele.Pe fiecare bila pune un merisor si apasa putin cu degetul cat sa se platizeze putin.
Introduci tava in cuptorul incins la 160 grade pentru 25 minute.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu nuca de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (15)
|