Fursecuri cu zmeura

Postat de katty in Dulciuri
22 Dec 2015 | 3141 vizualizari
Fursecuri cu zmeura

Daca va place zmeura si vreti niste fursecuri crocante si aromate puteti incerca(asta daca a-ti fost harnice si aveti prin congelator niste zmeura)

Ingrediente

    • 210 gr faina
    • 1/2 lingurita bicarbonat
    • un praf de sare
    • 110 gr unt la temperatura camerei
    • 160 gr zahar brun
    • 1 plic zahar vanilat
    • 1 ou
    • 100 gr zmeura
    • fulgi de migdale

Mod de preparare

 Intr-un vas mixam untul la temperatura camerei cu zaharul, zaharul vanilat si oul pana capata o consistenta cremoasa. Adaugam faina amestecata cu bicarbonatul si un praf de sare.Punem zmeura si amestecam usor cu o spatula sa nu o strivim.
Cu 2 linguri punem intr-o tava pe hartie de copt gramajoare de aluat, lasand intre ele loc suficient pentru a creste. Presaram deasupra fulgii de migdale si dam tava la cuptorul preincalzit la 180 de grade pentru 15-20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert fursecuri cu gem de zmeura

Postat de lucy2002

Desert fursecuri cu gem de zmeura

Mixam galbenusurile cu zaharul pudra, esenta de vanilie, coaja de lamaie, praful de sare si margarina. Adaugam faina amestecata cu praful de copt si framantam un aluat dar nu prea mult atat cat...

Citeste continuarea

Desert fursecuri cu nuca si crema cu dulceata de zmeura

Postat de Constelatialeu

Desert fursecuri cu nuca si crema cu dulceata de zmeura

Albusurile le-am amestecat cu zaharul tos si le-am pus pe baie de abur, amestecand continuu pana ce zaharul se topeste. Se trage de pe baia de abur si se mixeaza bine pana obtinem o bezea tare, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.12.2015, 00:09
Bune!
la 23.12.2015, 08:40
la 23.12.2015, 10:42
Yamiii, ce imi plac!
la 23.12.2015, 20:14
Mmmm....

Vezi toate comentariile (4)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking