Fursecuri floricele cu unt(Butterblumen)

Postat de marieta in Prajituri
18 Dec 2011 | 9058 vizualizari
Fursecuri floricele cu unt(Butterblumen)

bune!

Ingrediente

  • 350g unt,
  • 210 g zahar,
  • 500g faina,
  • 2 galbenusuri,
  • coaja de lamaie rasa,
  • esenta de vanilie,
  • gem de diferite culori,
  • nutela

Mod de preparare

din toate ingredientele se framanta un aluat care se infasoara in folie si se lasa de seara pana dimineata,apoi dimineata se taie bucati din aluat care se intind si apoi se taie cu forma de floricica.

unele se decupeaza in mijloc cu o forma mica sau un dop de plastic.

trebuie atentie cate sunt fara gaura atatea trebuie cu gaura.

se coc la foc potrivit dar sa nu se rumeneasca prea tare.

calde cele cu gaura se dau prin zahar pudra.

se pune cate putin gem pe floricica fara gaura si se pune cea cu gaura.

se pastreaza mult timp in cutii de tabla captusite cu hartie de copt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri floricele cu unt(Butterblumen)" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Desert floricele fragede cu gem de gutui

Postat de anuta

Desert floricele fragede cu gem de gutui

Se freaca untul moale aflat la temperatura camerei, cu zaharul pudra, apoi cu oul pana se omogenizeaza. Se adauga faina amestecata cu amidonul si cernuta. Se amesteca bine cu mixerul pana ce...

Citeste continuarea

Desert floricele umplute cu pasta de macese si nuca de cocos

Postat de Valclaudia

Desert floricele umplute cu pasta de macese si nuca de cocos

Amestecam untul (la temperatura camerei) cu ouale si zaharul. Adaugam esenta de vanilie, praful de copt, cel de sare, coaja de lamaie rasa, iar la final, incorporam faina. Aluatul obtinut se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 18.12.2011, 22:35
frumoase frumoase!!!
la 18.12.2011, 22:38
imi plac
la 18.12.2011, 22:50
la 18.12.2011, 23:01
Alta reteta minunata
la 18.12.2011, 23:07
multumesc!!!!!!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking