Ingrediente
- Aluat
- 250 g margarina rama
- 125 g zahar farin
- 2 pliculete zahar vanilat
- 1 ou
- 3 galbenusuri
- 250 g faina
- 150 g amidon de la Dr.Oetker
- Glazura
- 150 g ciocolata amaruie
- 1 lingurita ulei
- decor colorat
Mod de preparare
Aluatul :
Margarina la temperatura camerei o mixam pana devine spumoasa,apoi adaugam zaharul si zaharul vanilat si continuam sa mixam pana se topeste zaharul.Adaugam oul intreg mixam 1/2 min,apoi galbenusurile unul cate unul,mixand dupa fiecare cate 1/2 min.Amidonul si faina le amestecam si apoi le incorporam in compozitia de mai sus.Punem aluatul intr-un posh .Tapetam o tava cu hartie de copt si apoi cu ajutorul posh-ului formam coronite.Dam tava la cuptorul preincalzit cca 10 min,apoi le scoatem si le lasam sa se raceasca.
Glazura :
Maruntim ciocolata si o topim pe baie de abur,cand e topita adaugam uleiul si omogenizam.Inmuiem fursecurile pe jumatate in ciocolata topita apoi presaram decor colorat si lasam la rece ( eu am bagat tava in congelator cca 6-7 min).
Sunt fragede si delicioase.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (20)
|