Fursecuri fragede a la Timea

Postat de Geanina87 in Dulciuri
20 Dec 2015 | 5305 vizualizari
Fursecuri fragede a la Timea

Pentru Mos Craciun ;) Multumesc, Timea!Sunt delicioase si se fac in timp record.

Ingrediente

  • 250g unt moale
  • 125g zahar
  • 1 plic zahar vanilat + esenta de vanilie
  • 1 ou + 3 galbenusuri
  • 250 g faina
  • 150 g amidon

Glazura:

  • 100 g ciocolata neagra
  • 1 lingurita de unt
  • confetti de zahar, bomboane etc.(optional)

Mod de preparare

Mixam untul cu zaharul si zaharul vanilat, adaugam oul intreg si galbenusurile mixand foarte bine dupa fiecare.Punem si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu amidonul si se incorporeaza  putin cate putin.

Tapetam tava cu hartie de copt. Cu ajutorul unui posh facem niste cerculete si dam la cuptorul preincalzit 15-20 min pana cand se rumenesc putin. Cand sunt gata se lasa la racit si se scufunda pe jumatate in glazura de ciocolata( ciocolata si untul topite pe baie de aburi).Presaram cateva confetti si lasam sa se intareasca ciocolata. 

Sa ai pofta, Mosule! :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri fragede a la Timea" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (25)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Biscuiti cu arahide

Postat de AnyCostescu

Biscuiti cu arahide

Topim untul si il amestecam cu zaharul si sarea. Adaugam oul si untul de arahide si omogenizam. Adaugam faina si praful de copt si framantam pana rezulta un aluat moale si usor sfaramicios....

Citeste continuarea

Biscuiti mari pentru inghetata

Postat de RuxyRux

Biscuiti mari pentru inghetata

Din aceasta cantitate au iesit doua tavi de biscuiti mari. Untul rece, taiat bucati, faina, praful de sare, cel de copt, vanilia, oul si galbenusul se pun intr-un vas si se framanta aluatul....

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.12.2015, 21:18
Frumoase si bune!
la 20.12.2015, 21:22
Foarte reusite
la 20.12.2015, 21:24
la 20.12.2015, 21:25
Ce bune si frumoase sunt fursecurile astea
la 20.12.2015, 21:32
Multumesc tuturor! Timea, eu nu am aparat foto ca al tau, dar sa stii ca in realiate chiar sunt frumoase! Multumesc inca o data pt.reteta!

Vezi toate comentariile (25)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking