Fursecuri "Iulia"

Postat de Ina in Dulciuri
2 Ian 2011 | 10751 vizualizari
Fursecuri "Iulia"

De Craciun am cam dat-o in bara cu aspectul prajiturilor, intrucat mi s-au stricat si punga si aparatul de ornat… Am reusit sa fac cativa braduti, dupa care mi-a plesnit tubul din plastic …. Important a fost insa, ca deserturile au fost gustoase si apreciate de cei ce le-au gustat ;)

Ingrediente

  • 6 oua
  • 1,5 cani cu zahar
  • 2 cani cu untura de porc
  • 1 pachet amoniac
  • 1 fiola vanilie
  • faina ( cat cuprinde )

Mod de preparare

     Se amesteca totul foarte bine si se adauga faina, putin cate putin, framantandu-se  pana obtinem o coca de consistenta potrivita, care se dezlipeste usor de pe mana. Se pune coca in aparatul de forme de fursecuri/ biscuiti, se spriteaza in tava tapetata cu hartie de copt si se coc la foc mediu. 

     Se pot pudra cu zahar, sau se servesc  ca atare, la cafea.

     Sunt fragede si aromate.

P.S. Le-am numit asa, intrucat reteta o am de la cumnata mea, Iulia .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Iulia"" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciocolata de casa cu nuci

Postat de comanligia

Ciocolata de casa cu nuci

Am fiert apa,zaharul si cacaoa. Am dat deoparte si am pus untul,l-am amestecat bine pana s-a topit. Apoi am adaugat laptele praf si nucile si am incorporat bine. Aceasta compozitie am...

Citeste continuarea

Rulouri cu cirese

Postat de sufletista

Rulouri cu cirese

Intr-un vas se amesteca faina cu sarea, zaharul, coaja, drojdia, facem o gaura in mijloc adaugam ouale batute, untul, esenta de rom si framantam adaugand treptat laptele caldut. Acoperim si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 02.01.2011, 13:22
primaaaaaaaaaaa papat tot fetele
la 02.01.2011, 13:28
Mona! LA MULTI ANI!!!!!!!!!!!!!
la 02.01.2011, 13:28
A doua La multi ani frumoaso si tot ce ito doresti
la 02.01.2011, 13:33
Silvya La Multi Ani si-un an dupa plac!
la 02.01.2011, 13:39
vreau si eu, cate vrei tu sa-mi dai, DAR! numai daca pui si faina))
asa nu vreau))))

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking