Ingrediente
- 4 albusuri
- 200 gr faina
- 125 gr unt
- vanilie
- 225 gr zahar pudra
- un praf de sare
- ciocolata menaj( 70%)( optional)
Mod de preparare
Untul moale se mixeaza 2 minute, apoi se adauga zaharul pudra, vanilia si se mixeaza pana devine totul o crema( sa nu va speriati ca la inceput se va face firmituri).
Se adauga usor albusurile si se mixeaza 5 sau 6 minute pana se umfla si devin extrem de cremoase, la final se pune faina si praful de sare.
Cu o lingurita asezati gramajoare la distanta deoarece vor deveni extrem de plate. Eu prefer sa le las mai inalte deoarece atunci cand se vor aplatiza vor fi pufoase in interior.
Se pun bucatele de ciocolata deasupra.
Se coc zece minute la 200 de grade iar cand sunt gata se scot pe un gratar la racit.
Sunt delicioase!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Milano cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (50)
|