Fursecuri Milano cu ciocolata

Postat de RuxyRux in Dulciuri
29 Sep 2015 | 6296 vizualizari
Fursecuri Milano cu ciocolata

Astazi mi-a cerut tata biscuiti si chiar nu aveam sa-i dau, offfff....in acel moment m-am gandit...ce fel de bucataras sunt eu daca nu am un fursec preparat de manuta mea in casa? :)))) Mai in gluma mai in serios...de acum voi avea intotdeauna cate un biscuite facut de mine pe masa cu care sa-i incant si sa-i multumesc pe cei dragi! Astazi fursecuri artizanale italiene cu ciocolata.

Ingrediente

  • 4 albusuri
  • 200 gr faina
  • 125 gr unt
  • vanilie
  • 225 gr zahar pudra
  • un praf de sare
  • ciocolata menaj( 70%)( optional)

Mod de preparare

Untul moale se mixeaza  2 minute, apoi se adauga zaharul pudra, vanilia si se mixeaza pana devine totul o crema( sa nu va speriati ca la inceput  se va face firmituri).

Se adauga usor albusurile si se mixeaza 5 sau 6 minute pana se umfla si devin extrem de cremoase, la final se pune faina si praful de sare.

Cu o lingurita asezati gramajoare la distanta deoarece vor deveni extrem de plate. Eu prefer sa le las mai inalte deoarece atunci cand se vor aplatiza  vor fi pufoase in interior.

Se pun bucatele de ciocolata deasupra.

Se coc zece minute la 200 de grade iar cand sunt gata se scot pe un gratar la racit.

Sunt delicioase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri Milano cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (50)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Desert fursecuri Milano

Postat de Ina

Desert fursecuri Milano

Untul se pastreza o ora la temperatura camerei, apoi se mixeaza pana devine spuma. Adaugam zaharul pudra si vanilia, apoi albusurile spuma si mixam  pana se umfla si obtinem o crema...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.09.2015, 20:02
Minunate! Ieri a adus colega mea la serviciu
la 29.09.2015, 20:02
Pfoais imi plac la nebunie. Vreau un fursec acum.... )
la 29.09.2015, 20:04
Mi-ai facut pofta!
la 29.09.2015, 20:04
vai, ce bune sunt!
la 29.09.2015, 20:05
Ruxi mai ai mult Minunate si cu ciocolata

Vezi toate comentariile (50)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking