Ingrediente
- 200 gr unt nesarat
- 5 linguri indulcitor Green Sugar
- 2 oua
- 4 linguri lapte
- 1 plic praf de copt
- 3 lingurite esenta de menta Dr. Oetker
- 380 gr faina
- 50 gr dropsuri de ciocolata neagra
- o mana de dropsuri cu menta si ciocolata
Mod de preparare
Mixam untul cu indulcitorul Green Sugar, adaugam pe rand ouale apoi esenta de menta si la final incorporam faina amestecata cu praful de copt. Dropsurile de ciocolata le adaugam la final si omogenizam.
Acoperim vasul cu folie alimentara si il dam la frigider vreo 2 ore.
Dupa acest timp scoatem vasul din frigider si cu ajutorul unei linguri luam din aluat si modelam cu mana fursecurile pe care le asezam intr-o tava pe hartie de copt. Punem pe fiecare fursec cate 2-3 bilute de menta cu ciocolata apasand sa intre putin in aluat. (am facut 2 tavi a cate 12 fursecuri si pana s-au copt primele, am pus vasul din nou la frigider pentru a nu avea un aluat prea moale).
Dam tava la cuptorul preincalzit la 170 – 175 de grade (foc mediu) timp de aprox 15 minute.
Scoatem tava din cuptor si asezam fursecurile pe un grilaj pana se racesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri pufoase cu menta si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (21)
|