Ingrediente
- 1 kg. faina
- 250 ml. apa minerala
- 2 oua
- 500 gr. untura de porc
- 1 cubulet drojdie
- Decor:
- 250 gr. rahat turcesc
- zahar pudra
Mod de preparare
Intr-un bol incapator se cerne faina. In faina se face o adancitura si se pun ouale. Amestecam usor. Adaugam untura si apa minerala, in care am dizolvat cubuletul de drojdie. Amestecam pana ce se formeaza un aluat compact si omogen.
La masina de tocat manuala, se pune un sablon cu mai multe forme. Tragem pana ce ajungem la forma de stea. Punem in masina aluat si incepem sa formam stelutele :) Le asezam in tava, pe o foaie de copt. In mijlocul fiecarei stelute punem un cubulet de rahat.
Dam da tava la cuptor timp de 35-45 minute la foc mic spre mediu. Le scoatem de la cuptor dupa ce sunt rumenite. Le decoram cu zahar pudra!
Daca ti-a placut reteta noastra "Fursecuri "Stelute fragede"" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|