Fursecuri umplute cu pasta de curmale

Postat de Criss in Prajituri
1 Noi 2016 | 7658 vizualizari

Aceste minunate fursecuri le-am vazut pe blogul Simonei Callas si mi-au placut foarte tare cum arata. Asa ca le-am trecut pe lista de asteptare....si in final am reusit sa le fac, dar am modificat umplutura. Am folosit o pasta de curmale, ceva in genul celei folosite la fursecurile arabesti maamoul. Si bine am facut, pentru ca am obtinut niste fursecuri absolut minunate, cu iz oriental. Singura problema e ca au iesit mai "palide", dar daca le-as fi lasat sa se "bronzeze" mai mult, ar fi iesit uscate si tari.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 01.11.2016, 22:11
Sunt spectaculoase, sincer!
la 01.11.2016, 22:53
Merge la favorite !!!!
la 04.11.2016, 16:51
foarte bune!
la 08.11.2016, 15:21
la 26.02.2017, 12:57
Ce frumoase sunt! Foarte ingenioasa metoda de preparare!
la 29.10.2018, 17:07
Draga Criss, fursecurile tale frumoase m-au inspirat sa pregatesc si eu unele cu diferite umpluturi, aici https://www.bucataras.ro/retete/desert-fursecuri-cu-afine-curmale-nuci-si-migdale-88325.html
Multumesc frumos!
la 22.11.2018, 12:28
Multumesc mult!
la 22.11.2018, 12:29
Ancutsa, ma bucur ca te-am inspirat.
la 22.11.2018, 15:49

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking