Fursecuri umplute cu pasta de curmale

Postat de Criss in Prajituri
1 Noi 2016 | 7687 vizualizari

Aceste minunate fursecuri le-am vazut pe blogul Simonei Callas si mi-au placut foarte tare cum arata. Asa ca le-am trecut pe lista de asteptare....si in final am reusit sa le fac, dar am modificat umplutura. Am folosit o pasta de curmale, ceva in genul celei folosite la fursecurile arabesti maamoul. Si bine am facut, pentru ca am obtinut niste fursecuri absolut minunate, cu iz oriental. Singura problema e ca au iesit mai "palide", dar daca le-as fi lasat sa se "bronzeze" mai mult, ar fi iesit uscate si tari.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 01.11.2016, 07:40
la 01.11.2016, 07:56
yammiii! arata tare bine!
la 01.11.2016, 07:57
Ce frumoase sunt!
la 01.11.2016, 08:22
Super!
la 01.11.2016, 08:25
Super arată!
la 01.11.2016, 08:34
Yummmm, ce ar merge acum la cafea!
la 01.11.2016, 08:48
Ce frumusele sunt!
la 01.11.2016, 08:52
la 01.11.2016, 08:58
la 01.11.2016, 09:21
Arata foarte bine! Cred ca sunt delicioase
la 01.11.2016, 10:12
la 01.11.2016, 10:24
ce frumoase sunt si ce gustoase , excelente
la 01.11.2016, 10:31
Ce metoda ingenioasa de a le face! Arata minunat!
la 01.11.2016, 10:41
Ce fursecuri frumoase!
la 01.11.2016, 20:54

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking