Fusilli carbonara in stil britanic

Postat de Satisfyyourcravings in Jamie Oliver
29 Mar 2016 | 3483 vizualizari
Fusilli carbonara in stil britanic

Ingrediente

  • 160 grame fusilli integrale
  • 4 fasii bacon afumat
  • ulei de masline
  • 1 catel usturoi
  • 1 crenguta rozmarin
  • 1 ou
  • 50 grame branza Cheddar rasa

Mod de preparare

Se fierb pastele in apa sarata. 

Se taie fasiile de bacon bucati mici si se prajesc in putin ulei de masline pana devin crocante. 

Se adauga catelul de usturoi pisat, frunzele de rozmarin si piper si se ia tigaia de pe foc. 

Se amesteca oul cu branza si 4 linguri din apa in care au fiert pastele. Se adauga pastele peste ou si branza, impreuna cu baconul si se amesteca usor, adaugand din apa in care au fiert pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos matasos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli carbonara in stil britanic" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver

Postat de andaoana

Conopida prajita cu chimion , coriandru si migdale by Jamie Oliver

Curatam conopida de frunzele verzi si o desfacem in buchetele. O punem la fiert in apa cu sare cateva minute. Trebuie sa fie al dente si nu foarte moale. O scurgem de apa si o lasam deoparte sa...

Citeste continuarea

Somon si creveti la cuptor cu salsa verde si cartofi noi

Postat de Satisfyyourcravings

Somon si creveti la cuptor cu salsa verde si cartofi noi

Se aseaza bucatile de somon, cu pielea in sus in centrul unei tavi, impreuna cu crevetii, sparanghelul, rosiile, busuiocul si lamaia, taiata in 4, catre margini. Se stropeste cu ulei de masline,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 29.03.2016, 17:55
Buuun!
la 29.03.2016, 17:59
la 29.03.2016, 19:02
la 29.03.2016, 19:24
Bune paste!
la 29.03.2016, 22:47
Faina reteta!

Vezi toate comentariile (8)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking