Ingrediente
- 300 gr paste fusilli tricolore
- 400 gr broccoli congelat
- 1 ardei gras rosu
- 1 ardei gras galben
- 100 gr masline
- 2 bucati avocado
- 2-3 linguri zeama de lamaie
- 5-6 linguri de ulei de masline
- sare
- piper megru macinat
- busuioc uscat
Mod de preparare
Punem pastele la fiert intr-un vas cu apa sarata clocotita dupa instructiunile de pe punga. Cand sunt al dente le strecuram, le clatim cu apa rece si le lasam la racit.Intr-o tigaie punem 1-2 linguri de ulei de masline si cand e incins punem broccoli, apoi ardeiul gras taiat fasii. Adaugam sare, piper negru macinat si putin busuioc. Agitam tigaia din cand in cand astfel incat legumele sa se inmoaie uniform. Le dam jos cand s-au inmuiat usor, fara a-si pierde forma. Adaugam legumele peste paste,adaugam si maslinele si amestecam usor. Pentru sosul de avocado il taiem in jumatati si scoatem miezul intr-un vas nemetalic. Punem zeama de lamaie si zdrobim miezul, apoi il frecam cu uleiul de masline ramas(3-4 linguri), sare si piper . Servim pastele cu sos de avocado.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ardei gras, broccoli, masline si sos de avocado" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|