Fusilli cu caracatita, legume si kiwi

Postat de panacris in Fusilli
15 Mar 2016 | 3056 vizualizari
Fusilli cu caracatita, legume si kiwi

Cristina Toth, m-a provocat http://divainbucatarie.ro/concursuri/concurs-paste-cu-ce-avem/. Pastele sunt preferatele mele, nu mi-a trebuit prea mult timp să accept participarea la concurs. Așa că am încropit o nouă rețetă cu ce am găsit în frigider și cămară ;) P.S. TataZmeu, a savurat cu plăcere o porție ;) așa că sigur sunt gustoase ;)

Ingrediente

  • Fusilli cca. 300 g,
  • Sare iodată 20 g,
  • Legume congelate cu unt ( mazăre, morcovi, conopidă, porumb) cca. 250 g,
  • Măsline verzi fără sâmburi cca. 150 g,
  • Kiwi 2 bucăți,
  • Conservă de caracatiță în ulei 1 bucată,
  • Limete 1 bucată.

Mod de preparare

Pastele se fierb conform indicațiilor de pe ambalaj în apă clocotită cu un praf de sare.

Legumele cu unt, se pun se trag la tigaie, cca. 10 minute la foc mediu, cu un adaos, de cca. 200 ml apă.

Într-un vas încăpător se pun pastele fierte al dente și strecurate, legumele, măslinele scurse de zeamă, caracatița scursă de ulei, fructele de kiwi curățate și mărunțite, se amestecă ușor, pentru a se îngloba toate ingredientele și se asezonează cu zeamă de limete.

Spor și poftă bună! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu caracatita, legume si kiwi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Paste cremoase la cuptor cu ton si masline

Postat de Satisfyyourcravings

Paste cremoase la cuptor cu ton si masline

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.  Se fierb pastele confrom instructiunilor de pe ambalaj, in apa cu sare, pana sunt al dente (cu 2 minute mai putin decat timpul...

Citeste continuarea

Paste cu pui si legume gratinate

Postat de cristeena20

Paste cu pui si legume gratinate

Pieptul de pui il taiem cubulete si il marinam cu ulei de masline, sare, piper, chilli, usturoi pisat si vin alb. Lasam cateca ore sa se intrepatrunda condimentele. Punem lastele la fiert in...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.03.2016, 22:23
Prima
la 15.03.2016, 22:27
Nu-i din filmul meu.....
la 15.03.2016, 22:29
fara kiwi-mi dai?
la 15.03.2016, 22:32
la 15.03.2016, 22:52

Vezi toate comentariile (11)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking