Ingrediente
- 300 g paste( fusilli)
- 300 gr ficatei de pasare
- o ceapa mare
- 50 ml vin alb
- 2 linguri pasta de tomate
- sare
- piper
- oregano dupa gust
- 4 linguri ulei pentru calit ceapa
Mod de preparare
- se adauga sarea, piperul si condimentele si se amesteca pe foc timp de un minut
- se spala ficateii, se curata si se pun la scurs
- intr-o tigaie se pune ceapa la calit - spalata si taiata marunt
- cand devine sticloasa, se adauga vinul si pasta de tomate si se lasa la foc mic 5-10 minute
- se adauga apoi ficateii si se lasa sa fiarba impreuna 5 minute
- separat, in apa clocotita cu sare, se fierb pastele, se scurg de apa si se adauga peste sosul de ficatei
- se aseaza in farfurii si se servesc cu pofta
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli cu ficatei" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (4)
|