Ingrediente
- 150 grame fusilli din faina integrala
- 1 lingură ulei de măsline
- 1/2 ceapă roșie tocată
- 1/2 ardei verde mare, tăiat cuburi
- 2 căței de usturoi, tocați
- 3 carnati mici, proaspeti, de vita
- sare/piper
- paprika
- busuioc uscat
- 1 cutie roșii în bulion, tăiate cuburi
- 100 ml smântână pentru gătit, light
- 80 grame branza de burduf in cetina de brad
Mod de preparare
Pastele se fierb în apă cu sare conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-o tigaie, se încălzește uleiul de măsline la foc mediu și se adaugă ceapa, ardeiul și puțină sare. Se călesc 5 minute, apoi se adaugă usuroiul și carnatul taiat bucati mici. Se gătesc la foc mediu spre mare 5-6 minute. Se adaugă roșiile, paprika, busuiocul, piper si smântâna. Se amestecă, apoi se adaugă pastele.
Se transfera într-o tavă, se așează fâșii de branza de burduf deasupra și se gateste în cuptorul preîncălzit la 190 de grade pentru 20 minute, pana cand branza s-a topit si e aurie.
Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli la cuptor cu branza de burduf si carnati" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (11)
|