Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup

Postat de lucy2002 in Fusilli
24 Oct 2019 | 2313 vizualizari
Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup

Ingrediente

  • 400 gr fusilli
  • 4 l apa + sare 2 lingurite
  • 700 gr carne de porc taiata cubulete mici
  • 2 cepe marisoare
  • 3 linguri ulei
  • 5-6 linguri ketchup
  • 1 lingura paste de tomate
  • oregano
  • boia de ardei iute
  • piper
  • sare

Mod de preparare

Intr-o oala punem apa la fiert cu sare, cand da in clocot, adaugam pastele si lasam pe foc sa fiarba.

Ceapa curatata si spalata se toaca marunt si se pune la inmuiat intr-o cratita pe foc potrivit. Dupa ce s-a inmuiat ceapa, adaugam carnea taiata cubulete mici, o piperam si adaugam sare dupa gustul nostru, amestecam si adaugam 200 ml de apa calda. Cand carnea este aproape gata, adaugam restul de condimente, boiaua de ardei, oregano, amestecam bine si mai lasam pe foc 5-7 minute dupa care adugam pasta de tomate, ketchup-ul si lasam pe foc inca 10 minute.

Pastele fierte sunt puse la scurs intr-o strecuratoare, dupa ce s-au scurs bine, le punem in oala care au fiert si adaugam cateva bucatele de unt, amestecam pana se topeste untul si toate pastele s-au imprietenit cu untul ;) Portionam pastele in farfurie si deasupra punem sosul cu carne.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Fusilli tricolore cu carne de porc si sos de ketchup" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste cu ton si usturoi verde

Postat de eumimi

Paste cu ton si usturoi verde

Fierbem pastele in apa cu sare. Ceapa o tocam marunt si o calim 10-12 minute in uleiul incins. Adaugam si pasta de tomate si mai lasam 5-6  minute pe foc. Luam tigaia de pe foc si...

Citeste continuarea

Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza

Postat de mirela0911

Fusilli cu ciuperci, usturoi si branza

Se pun pastele la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata se strecoara dar nu se clatesc. Ciupercile se spala si se curata, la fel ceapa si usturoiul. Ciupercile se taie feliute, iar ceapa se taie...

Citeste continuarea

Comentarii

la 24.10.2019, 22:37
la 24.10.2019, 22:47
Ce mâncare gustoasă...!
la 24.10.2019, 22:50
la 25.10.2019, 05:01
la 25.10.2019, 09:44

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking