la 15.12.2010, 09:24 O bunatate!!!! Arata intr-un mare fel!!! Si nota 20 pentru decor
la 15.12.2010, 09:29 arata super
la 15.12.2010, 09:31 Foarte frumoasa prezentarea despre gust nu mai zic, ca nu are nici un rost doar salivez
la 15.12.2010, 09:45 multumesc fetelor!
la 15.12.2010, 09:45 hop si eu a mai ramas ceva?
la 15.12.2010, 10:12
la 15.12.2010, 10:32 Uffff...sunt cam circumspect când vine vorba de păsăretul nostru de la ţară...e tare rău...am văzut la englezi ceva în genul acesta cu o pasăre de-i spun ei cornish hen...sau cu prepeliţă...astea româneştile vor neapărat un baiţ că altfel facem fălci mari...
Oricum...pentru muncă ai 5 furci!
la 15.12.2010, 10:38 Florian, nu toate găinile crescute la ţară sunt aţoase... doar alea bătrâne şi care nu mai fac ouă... eu am avut găini de la ţară foarte fragede şi nu necesitau baiţ... găinile tăiate acum iarna sunt cam toate aţoase... eu ştiu asta de la mătuşa mea
ps: super fripturică
la 15.12.2010, 10:39 Si cu Huidu ce-ai facut soro?
la 15.12.2010, 10:41 Miha, esti de coma......................gustul unei gaini de tara nu se compara cu cel al uneia de cumparat.........categoric...................sssssssssssssssuper Epu..................
la 15.12.2010, 10:42 Foarte buna gainusa
la 15.12.2010, 10:51 5 !
la 15.12.2010, 10:52 Eeeeiiii...io nu cred! Ia adu acilea o porţie...să văd io cât e de fragedă!
la 15.12.2010, 10:54 Florian, pe cuvânt de onoare stai să vină vara atunci sunt mai bune... astă-vară am avut nişte găinuşe fragede şi buuune rău... recunosc, am primit şi acum vreo două săptămâni una şi am fiert cam vreo 5 ore la ciorbă... dar a meritat