Ingrediente
- 700 g de gălbiori
- 3 linguri ulei de masline
- sare, piper
- ierburi de Provence
- 1/2 legatura de patrunjel
- 2 catei mari de usturoi
- 1 ceapa verde (optional)
Mod de preparare
Spalati rapid ciupercile sub jet de apa rece, taiati baza piciorului si curati-le de pământ.
O data curatati galbiorii taiati-i bucati daca sunt prea mari.
Mixati usturoiul cu ceapa si usturoiul.
Reveniti galbiorii 5 minute in uleiul de masline .
Adaugati 2 linguri din amestecul mixat, sare si piper.
Presarati ierburi aromate, amestecati usor și lăsați-i să se gătească.
Ar trebui să fie gata cam în 10 de minute, depinde cât sunt de tineri.
Serviti-i simpli imediat cu mamaliga sau paine completa sau ca garnitura la un fel de carne sau peste.
Daca ti-a placut reteta noastra "Galbiori la tigaie cu patrunjel si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
|