Galette cu ciuperci si cascaval in sos de smantana

Postat de Sidy in Aperitive / Garnituri
10 Feb 2013 | 8499 vizualizari

Galettele sunt un tip de clatite mari si subtiri , asociate cu regiunea de Bretagne din Franta. Dupa cum vi-am mai spus, pot si dulci sau sarate, depinde de umplutura. Eu am ales inca o varianta sarata, si nu regret...

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 10.02.2013, 15:56
fain arata
la 10.02.2013, 15:59
imi place gouda si baconul foret noire, ambele la un loc... mai bine nu se putea.
la 10.02.2013, 15:59
place
la 10.02.2013, 17:01
Galettele astea trag cu ochiul tare
la 10.02.2013, 17:43
yammy
la 10.02.2013, 17:52
Mmm bunatate!
la 10.02.2013, 18:07
la 10.02.2013, 18:32
Bun,bun ce-ai facut acolo!
la 10.02.2013, 18:53
la 10.02.2013, 18:56
la 10.02.2013, 20:31
la 10.02.2013, 21:55
Excelenta si ce-mi place cum ai impletit-o
la 16.02.2013, 09:18
O delicatesa
la 16.02.2013, 12:00
Bune un aperitiv cald excelent ..impresionezi musafiiri cu siguranta si nu numaim musafirii
la 16.02.2013, 12:06
Foarte, foarte bune. Un aperitiv minunat.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking