Galuste din cartofi cu ragu de porc dulce-picant

Postat de simona72 in Porc
25 Iul 2016 | 2740 vizualizari

O mancare absolut delicioasa. Pulpa de porc este o carne destul de seaca, daca nu folosesti putina grasime. Depinde mult cum o gatesti, depinde de gusturi…De exemplu al meu copil prefera carnea slaba, fara grasime si bine facuta. Eu o prefer cu putina grasime si facuta mediu. Sotul, daca se poate carnati, cat mai multi carnati…:)) Deci, ca sa impart toate gusturile pulpa de porc la mine merge cel mai bine tocata, acasa, de robotelul meu, nu din cea cumparata gata tocata. Am imbatat carnea asta cu vin rosu dulce, de casa, i-am adaugat si mirodenii si succesul a fost garantat. Pe langa carne, am facut si niste galuste din cartofi, moi si pufoase, care sau facut mai mult la aburi…Ce sa o mai lungesc!! Va las reteta si gata…

Inapoi la reteta

Comentarii (20)

la 26.07.2016, 09:27
Vai ce nebunie ai pregatit! Si eu vreau
la 26.07.2016, 09:57
Ce bunatate!!!!
la 27.07.2016, 08:33
este super ce aifacut tu aici , foarte buna
la 04.08.2016, 11:39
arata apetisant!
la 12.05.2018, 11:10

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking