Garnitura de legume si kaizer

Postat de bettyC in Aperitive / Garnituri
13 Dec 2014 | 18182 vizualizari
Garnitura de legume si kaizer

Ingrediente

  • 2 dovlecei
  • cativa cartofi
  • 1 ardei mare rosu
  • 3-4 rosii
  • 3-4 mozzarella
  • sare si piper dupa gust
  • cateva fire de patrunjel
  • 100 gr kaizer afumat
  • ulei de masline
  • 1 ceapa
  • 50 gr cascaval ras

Mod de preparare

Am curatat si spalat legumele apoi le-am taiat rondele.Pe fundul unui vas de yena am stropit cu ulei de masline si am adaugat ardeiul rosu taiat cubulete si ceapa tocata marunt. Am asezat  pe rand legumele cartofii,rosiile,dovleceii si mozzarella taiata rondele,am presarat sare si piper.

Peste am stropit cu ulei de masline,am pus kaizerul si am presarat patrunjelul tocat marunt.

Deasupra am adaugat cascaval ras si am dat la cuptor.

Se serveste ca o garnitura alaturi de carne si diferite salate.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Garnitura de legume si kaizer" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Ciuperci umplute în vas Zepter

Postat de panacris

Ciuperci umplute  în vas Zepter

După cum știm, ciupercile sunt o sursă importantă de nutrienți necesari pe timpul postului și nu numai. Ciupercile conțin foarte multe vitamine ( B1, B2, B5, B9, B12, D), calciu, fier,...

Citeste continuarea

Tarta cu legume si miez de lapte

Postat de Oana

Tarta cu legume si miez de lapte

Se prepara mai intai aluatul. Se pune untul rece taiat cubulete in vasul de la robot, se adauga sare si faina si se mixeaza lejer pana se obtin fulgi de aluat. Se adauga apoi apa rece si se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 13.12.2014, 13:15
Buna
la 13.12.2014, 13:32
Super bun
la 13.12.2014, 14:17
la 13.12.2014, 14:18
Ce bine arată! Încearcă,totuși,să pui cantitățile aproximative
la 13.12.2014, 16:22
bunica am incercat sa pun,dar acum depinde si de tava fiecaruia

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking