G√Ęteau au chocolat

Postat de diaconta in Prajituri
21 Mai 2011 | 2748 vizualizari

Nu va speriati,doar denumirea e ciudata(m-am frantuzit si eu un pic),altfel e foarte simpla si bineinteles ca e ....delicioasa.M-am inspirat tot din Cartea regala de bucate,mi-a placut ca era foarte ciocolatoasa,dar pentru ca era cam dulce,i-am adaugat si un jeleu de visine acrisor,sau niste fructe,dupa pofta fiecaruia.Nici nu stiu daca mai imbietor era gustul delicios de ciocolata sau mirosul de iasomie proaspat culeasa.

Inapoi la reteta

Comentarii (38)

la 22.05.2011, 11:11
la 22.05.2011, 11:55
la 22.05.2011, 12:14
imi mai dai o felie?................
la 22.05.2011, 12:18
Nu prea multa franceza,da?
la 22.05.2011, 12:26
Am venit sa vad ce cere Medi)
cere bine.
la 22.05.2011, 12:41
cer si eu o feliuta, poate ca mai ai
la 22.05.2011, 12:47
o doamna dia dar ce ne-am strainat noi
la 22.05.2011, 17:44
vreau si eu
la 22.05.2011, 17:57
ce bn arata k vreau si eu
la 22.05.2011, 19:35
Ce bine arata
la 22.05.2011, 21:59
Eduard,se poate sa nu-ti dau?
la 22.05.2011, 22:00
Miuta Lau Anca
la 22.05.2011, 22:00
Gaby,cine cere si primeste
la 22.05.2011, 22:01
Rocsi,am vazut ca se poarta denumirile astea sofisticate
la 22.05.2011, 22:02
Medi inca una?io-ti dau,dar pe urma sa nu dai vina pe mine

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking