Gazpacho'n go!

Postat de privatelaura in Love Smoothies
8 Dec 2015 | 3322 vizualizari
Gazpacho'n go!

Reteta de mai jos pleaca de la savuroasa supa de origine spaniola, gazpacho! Este o supa care are ca principale ingrediente: rosiile, castravetii si usturoiul, nu sufera preparare termica, se serveste rece. Eu o savurez vara in special, cand apar rosiile acelea sanatoase, dulci si zemoase.  Se pot face variatiuni plecand de la ingredientele de baza, se mai foloseste busuioc, ardei, etc. Eu am ales si un alt ingredient, care stiu ca nu prea e pe placul anumitor persoane (aici, ma refer in special la piticii mei), insa adaugat astfel, se consuma la fel de usor.  Oricum, aceasta supa este extrem de savuroasa, ador aroma usturoiului si al rosiilor proaspete. Cu ajutorului noului meu gadget Blender Personal Blend Active Pro, prepar extrem de rapid aceasta supa pe care, consumand-o direct din recipientul adaptat acestei situatii, am numit-o gazpacho'n go!  Va recomand cu toata inima atat supa savuroasa, cat si blenderul necesar prepararii rapide, intrucat supa trebuie sa iasa fina si delicata.

Ingrediente

  • 3-4 rosii coapte
  • 1/2 castravete fabio
  • 3 catei usturoi
  • un buchetel broccoli
  • sare

Mod de preparare

Legumele se spala. Rosiile se taie in sferturi. Castravetele se taie in fasii. Usturoiul se curata.

Se pregateste recipientul. Se pun in el, rosiile, castravetii, usturoiul, broccoli, si sare.

Se ataseaza unitatii principale, se fixeaza, apoi se blenduieste toata compozitia.

Se scoate intr-un castronel sau se savureaza direct din recipient. 

Se serveste cu paine prajita unsa cu ulei si usturoi sau simpla.

Sa va fie de folos! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Gazpacho'n go!" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Smoothie cu mar si portocala

Postat de timea

Smoothie cu mar si portocala

Spalam bine fructele. Stoarcem sucul de portocala si il punem in recipient. Marul il decojim si il taiem cubulete pe care le adaugam in recepient. Turnam apa peste fructe, inchidem...

Citeste continuarea

Milkshake cu visine si inghetata

Postat de Bucataras

Milkshake cu visine si inghetata

Daca doresti, poti inlocui mierea cu sirop de artar sau de agave. Punem toate ingredientele in blenderul Oster si mixam timp de 45 - 60 secunde. Paharul il vom glazura cu betisoare colorate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.12.2015, 16:00
Suuuuper tare!!! Trebuie neaparat incercata!
la 08.12.2015, 16:03
Îmi place, sincer, căci facem şi noi vara, e răcoroasă, sănătoasă şi chiar săţioasă. Recunosc însă, că înainte de a mânca gazpacho îmi scot nişte carne de la garniţă ori mănânc ceva slană cu brânză şi ceapă, să nu mă leşine supa pe stomacul gol.
la 08.12.2015, 16:06
Deyule, a comentat cineva dupa tine, ca nu se vede textul )))))))))))
la 08.12.2015, 16:07
vreau si eu un gazpacho din asta , ,iau unul si ma duc
la 08.12.2015, 16:12
Să se dea fontul mai mare, că nu se vede slana din comentariul meu! )))

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking