Gem de caise
Postat de Bunica in Dulceata / Gem 3 Iun 2009 | 37516 vizualizari
Este foarte bun atat pentu tartine, dar si pentru diferite prajituri.
Inapoi la reteta
|
Comentarii (23)
la 05.06.2009, 01:07
In aceasta dulceata ,nu se mai pune conservant sau aspirina ,sta asa peste iarna?
la 07.06.2009, 12:12
Daca lasi gemul sa scada jumatate din cantitatea pe care ai pus-o in cratita se pastreaza foarte bine peste iarna.
Daca vrei sa fii sigur ,sigur dupa ce ai pus gemul in borcane si le-ai capsat le bagi in cuptor si le lasi 30min. la foc potrivit.
la 07.06.2009, 12:16
Le lasi sa se raceasca in cuptor.Eu nu pun conservant la gem sau la dulceata. Dulceata de caise si de piersice sunt mai pretentioase trebuie sa le fierbi de doua ori.
la 17.07.2009, 19:58
la 06.07.2010, 21:19
Multumesc Bunica !
la 12.07.2010, 23:36
Asta-i preferatul meu. Bunica
la 13.07.2010, 00:28
Bunica nu puteam sa ratez asa o bunatate.
la 13.07.2010, 07:44
gemul acesta este o nebunie..................
la 13.07.2010, 09:05
multumesc pentru reteta am sa fac si eu acum gem de caise
la 13.07.2010, 09:12
Este gemul nostru preferat si tie ti-a iesit tare gustos !
Dar pozele?
la 13.07.2010, 09:56
o bunatete
la 13.07.2010, 10:51
Saptamana asta fac si eu,este o nebunie.
la 13.07.2010, 13:36
Sidy, gemul a fost facut cand bunica nu poza fiecare etapa in parte, , dar mai am borcane cu gem, din vara trecuta, si le pot posta
la 13.07.2010, 18:00
s-a emancipat bunica Ce-as vrea si eu....d-asta nou facut, ca vechi am si eu in beci
la 13.07.2010, 23:28
bunica deja vad clatitele in fata, gemul de caise este preferatul meu.
COMENTEAZA