Gem de caise

Postat de RODIMUR in Dulceata / Gem
22 Iul 2017 | 4429 vizualizari

Nu mai aveam intenția să fac gem de caise, dar când am văzut cât de frumoase sunt aceste fructe în piață și cât de multe, nu m-am putut abține... Puține ingrediente, puțină muncă. Și a rezultat un gem în care, surprinzător, caisele, în marea lor majoritate au rămas întregi (iar eu voiam să se facă pastă...!). Probabil datorită zahărului, în cantitate mare. Dulcețurile și gemurile se fac cu zahăr, chiar dacă unii nu vor să accepte asta... Din aceste ingrediente, au rezultat aproximativ 7 borcane de câte 400 grame.

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 23.07.2017, 19:56
Mulțumesc, Mimi!
la 24.07.2017, 09:34
e gemul pe care il mananc cu placere , excelent
la 24.07.2017, 11:12
Mulțumesc, Anca! E foarte bun, într-adevăr și util atunci când vrem să pavoazăm ceva dulce...
la 24.07.2017, 22:01
Bun!
la 24.07.2017, 22:14
Mulțumesc frumos, Daniela!
la 25.07.2017, 09:21
Deosebit de bun!
la 25.07.2017, 10:34
Mulțumesc frumos, Miki!
la 25.07.2017, 12:50
Ce bun e!
la 25.07.2017, 14:00
Mulțumesc frumos, Ancutsa!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking