Gem de caise cu samburi

Postat de susu in Dulceata / Gem
17 Sep 2012 | 10336 vizualizari

In nicio vara nu ezit sa prepar gem de caise, care-si merita din plin locul in camara mea, fiind folosit atat la prepararea deserturilor cat si servit pe un colt de paine proaspata.

Inapoi la reteta

Comentarii (13)

la 17.09.2012, 10:30
Sunt prima,asa vreau si eu un borcanel
la 17.09.2012, 10:36
ce frumos arata
la 17.09.2012, 11:00
imi place
la 17.09.2012, 11:07
place
la 17.09.2012, 12:26
Este delicios
la 17.09.2012, 14:32
grozav
la 17.09.2012, 19:50
la 17.09.2012, 20:12
la 17.09.2012, 22:11
N-am mancat niciodata udlceata cu samburi, dar n-as refuza un borcanel
la 22.09.2012, 11:16
Daca ai scapat si cu degetele intregi atunci e bine
Super , un gem ,, adevarat ''
la 23.09.2012, 23:05
la 26.06.2013, 15:24
Preferatul meu !
la 17.07.2013, 10:16
Vai draga, da' e senzationala prepararea samburilor!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking