Gem de caise cu zahar gelifiant
Postat de Constelatialeu in Dulceata / Gem 29 Iun 2016 | 12556 vizualizari
Am gasit caise romanesti la pret convenabil bugetului meu si m-am pus pe treaba.....
Inapoi la reteta
|
Comentarii (16)
la 29.06.2016, 20:48
Heeeei, ai zis ca e gata cu dulceturile, dar nu te poti abtine
la 29.06.2016, 21:02
Rocsi am zis, dar prea imi faceau cu ochiul caisele si le-am luat si la pret bun...
la 29.06.2016, 21:11
Adauga comentariu...
la 29.06.2016, 21:14
Unul din preferatele mele!
la 29.06.2016, 21:27
No, atunci e bine asa
la 29.06.2016, 21:33
ce bun si aromat!
la 29.06.2016, 22:14
Un deliciu
la 29.06.2016, 22:49
la 30.06.2016, 06:44
Ioi, ce culoare faina are!
la 30.06.2016, 06:51
Ce culoare frumoasa are!
la 30.06.2016, 09:26
Ador gemul de caiseeeee
la 30.06.2016, 10:50
bun bun
la 30.06.2016, 16:54
la 30.06.2016, 17:18
Ce culoare frumoasa!
N-am incercat inca zaharul gelitifiant si chiar sunt curioasa cum "se pastreaza" gemul.
la 30.06.2016, 19:34
Ce-mi place!! asta e dulceata adevarata
COMENTEAZA