Gem de caise cu zahar gelifiant

Postat de Constelatialeu in Dulceata / Gem
29 Iun 2016 | 12556 vizualizari

Am gasit caise romanesti la pret convenabil bugetului meu si m-am pus pe treaba.....

Inapoi la reteta

Comentarii (16)

la 29.06.2016, 20:48
Heeeei, ai zis ca e gata cu dulceturile, dar nu te poti abtine
la 29.06.2016, 21:02
Rocsi am zis, dar prea imi faceau cu ochiul caisele si le-am luat si la pret bun...
la 29.06.2016, 21:11
Adauga comentariu...
la 29.06.2016, 21:14
Unul din preferatele mele!
la 29.06.2016, 21:27
No, atunci e bine asa
la 29.06.2016, 21:33
ce bun si aromat!
la 29.06.2016, 22:14
Un deliciu
la 29.06.2016, 22:49
la 30.06.2016, 06:44
Ioi, ce culoare faina are!
la 30.06.2016, 06:51
Ce culoare frumoasa are!
la 30.06.2016, 09:26
Ador gemul de caiseeeee
la 30.06.2016, 10:50
bun bun
la 30.06.2016, 16:54
la 30.06.2016, 17:18
Ce culoare frumoasa! N-am incercat inca zaharul gelitifiant si chiar sunt curioasa cum "se pastreaza" gemul.
la 30.06.2016, 19:34
Ce-mi place!! asta e dulceata adevarata

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking