Gem asortat din piersici, caise și nectarine
Postat de ancutsa
Se spală piersicile, caisele și nectarinele. Fructele mele au fost răscoapte, iar pielița s-a deshidratat ușor, așa că am ales să le decojesc. Se îndepărtează...
Citeste continuareaA iesit foarte aromat si gustos.
Ingrediente
Mod de preparareSpalam foarte bine fructele, în apa călduță. Le scoatem samburii si le taiem. Punem fructele intr-o cratiță și adaugam zahărul. Le lăsăm intr-un loc răcoros, cca. 6 ore pana se topeste zahărul. Mai amestecam din cand in cand. Fierbem gemul, la foc mic, amestecând cât mai des, pana ajunge la consistența dorită. Punem gemul in borcane. Capsam borcanele si le sterilizam. Daca ti-a placut reteta noastra "Gem de caise, piersici si nectarine" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
|
Postat de ancutsa
Se spală piersicile, caisele și nectarinele. Fructele mele au fost răscoapte, iar pielița s-a deshidratat ușor, așa că am ales să le decojesc. Se îndepărtează...
Citeste continuareaPostat de merisor67
Spalam bine fructele si le lasam la scurs, apoi le scoatem samburii. Nu am mai cantarit fructele dupa scoaterea samburilor, deoarece eu la gem nu pun zaharul in cota parte ci il pun dupa gust,...
Citeste continuarea
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|