la 02.06.2011, 10:32 bai poti sa nu-mi mai dai, ca -m mancat painea gloala cu gandul la bunaciune
la 02.06.2011, 13:34 de abia astept sa fac si eu
la 02.06.2011, 20:37 Ina, uite ce echipa facem,mie mi-a scapat numarul comentariului,da' nici Gaby nu zice nik
la 02.06.2011, 20:38 am facut si eu mai,ca prea m-ati ispitit
la 02.06.2011, 21:13 la mine abia acum s-au copt Mi-am adunat in seara asta un castron, ca le da Bobitza tarcoale si raman fara
la 02.06.2011, 21:14 la mine s-au copt la ...piata de 7 lei kilu' parca-ti trece pofta
la 02.06.2011, 21:20 pai eu de ce sa mai fac gem? ........fac o vizita si pe la Gaby si pe la Dia si ma aprovizionez
la 02.06.2011, 21:23 Medy,din partea mea poti sa incerci si la Gaby macar ca la ea n-a fost asa scump
la 03.06.2011, 10:27
la 04.06.2011, 11:43 Dia, nu cred ca am sanse la Gaby, nu stii ca ea este zgarcita asa ca baza ramane la tine
la 04.06.2011, 18:47 Foarte buna si foarte bine ca nu folosesti conservant;pentru siguranta,cand este aproape gata,pune zeama de la 1lamaie,o pui fierbinte in borcane si lasi borcanele in patura pana a doua zi
la 12.06.2011, 12:47 Beeeeeeeeeeeeeeeei , nici tu nu esti atenta deloc ... si tu ai dat pe langa felia de paine
Criminala culoare !
la 16.06.2011, 09:03 Azi si eu prepar
la 16.06.2011, 16:11
la 16.06.2011, 16:49 Cu asta mi-ai facut pofta si pe facebook