Gem de capsuni in vasul roman

Postat de nadina73 in Dulceata / Gem
3 Iun 2010 | 7500 vizualizari

by bunica ,atata gem si dulceata ce am vazut zilele acestea...si salivam in gol asa ca am pus in practica retate de la Bunica. Multumesc Bunica, este super buna

Inapoi la reteta

Comentarii (40)

la 04.06.2010, 15:53
ce ionela gem in vas roman?am zis sa incerc si intredevar e super bunaiar capsunile asa erau in ladita ,asa se vand
la 04.06.2010, 23:24
nadina, eu l-am propus, dar nik
la 05.06.2010, 00:45
pai danuta trage mai tare semnalu de alarma............stiga cat te tine gura poate nu a auzit
la 07.06.2010, 15:37
Nadina, mersi pt raspuns. Eu cand am cumparat vasul roman (de la Bran) asa mi-a spus dna care mi l-a vandut, sa-l bag in apa inainte. Dar intr-adevar cum este f mare, eu doar pun apa in el si il las asa vreo ora, apoi gatesc si iese super fara sa mai adaug pic de lichid in mancare.
PS: ai 5 furculite si de la mine
la 08.06.2010, 22:16
super bravo
de milioane
la 08.06.2010, 23:34
Nadina mai ai si pentru mine un borcanel?Vin si eu cu 5 furculite.Nu cred ca pot sa-l mananc cu ele dar...
la 11.06.2010, 00:11
andresita
la 11.06.2010, 00:12
buni
la 11.06.2010, 00:12
laly da cum se poate vino ca iti dau eu lingurita
la 21.08.2021, 20:10

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking